Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Corp Iluminat Industrial High-Bay
Brand
High-Bay-Mercur, Sodiu, Halogenuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Carcasa: este confectionata din poliester si 30%fibra de sticla ranforsata fiind rezistenta la socuri mecanice. Sistemul de inchidere este realizat din patru cleme, capacul fiind asigurat cu doua lanturi dispuse in interiorul compartimentului aparataj. Gradul de protectie IP65 este justificat si de presetupa dispusa pe capac asigurand etanseitatea carcasei.

Reflectorul: este realizat din aluminiu inoxidabil cu distributie simetrica a intensitatii luminii.

Dispersorul: este din sticla securizata si rezistenta la socuri termice ce se incadreaza in standardul IP 65. Protectia la socuri mecanice este asigurata de un grilaj metalic. Dispersorul este prevazut cu garnitura dubla ce asigura o fixare cat mai buna pe compartimentul optic.

Echipament electric: corpul este echipat cu balast, ignitor (dupa caz) si condensator asigurand eficienta energetica optima.
Grad de protectie: IP 65 (geam+gratar)
Montaj: corpul se monteaza prin suspendare. Aparataj: se poate echipa cu toate tipurile de lampa si balast (Mercur, Halogenuri sau Sodiu) Philips

Aplicatii: Printr-o distributie uniforma a fluxului luminos la cote mari, corpul este ideal pentru iluminatul halelor industriale, centrelor sportive acoperite, fabricilor, etc.
Din Gura in Gura